Közhírré tétetik!

"Vihar vagyok, a perzselő Nap, a gyilkos jég, a pusztító özönvíz. Hosszú út áll előttem, szakadékokkal és tajtékzó tengerekkel teli. Jövök, mindennek ellenére. Kösem vagyok."

FRISS BEJEGYZÉSEK VÁRHATÓK: MINDEN HÉTVÉGÉN


Televíziós csatornák, ahol jelenleg vetítik a sorozatot:

IZAURA TV: szo-vas 20:00
TV2: csütörtökönként 22:10

 
Előcsarnok
 
Nyomok a palotában
 
Fermántekercsek
A Szultána
Eredeti címe: Muhtesem Yüzyil - Kösem
Széria: 1. évad
Csatorna:TV 2, IZAURA TV
Kiadás éve: 2016
Fsz.: Beren Saat, Ekin Koc, Tülin Özen

32. rész:
Kösem és Ahmet első gyermeke, a kis Mehmet megszületik, az Uralkodó azonban továbbra sem hajlandó beszélni az újdonsült anyukával. Cennet közhírré teszi, hogy megszületett Kösem gyermeke, méghozzá egy szépséges herceg, mely hallatán Mahfiruze elszontyolodik. Hónapok múlva Kösem összeszedi minden bátorságát, és személyesen megy el Ahmedhez, hogy megbeszélje vele a dolgokat. A szultán megbocsájt neki, amint megtudja, mitől lett az idők során olyan rideg, mint egy szikla.

33. rész:
Handan visszatér a hárem élére, Ahmed pedig Kösemmel tölti idejét, ami nem tetszik Mahfiruzénak. A Valide behívatja magához Halimét, aki félreérti beszélgetésük fő célját. Pervane agát Safiye szultána elé viszik vallatásra, és számon kérik Fahriye szultána miatt. Halime Safiye szultánához fordul segítségért. Seher asszony Safiye megbízásából az éj leple alatt elrabolja Kösem fiát...

34. rész:
Dervist koholt vádak alapján tömlöcbe vetik, miután a fővezír, Lala Mehmet pasa ismeretlen körülmények között meghal. Zülfikar mindent elkövet, hogy kiderítse, a pasa áll-e a haláleset mögött. Nasuh aga közben elszórja a hazugságok magvait: minden agának bemeséli, hogy Dervis volt Mehmet pasa gyilkosa. Menekse kihallgatja Kösem és segítői beszélgetését, a szultána szobájának falára fúrt lyukon keresztül. Handan meglátogatja Dervist a tömlöcben.

 
Díván gyűlése

A Dívánba bárki bekerülhet, aki véleményt szeretne formálni, cserét kérne Birodalmamtól. A gyűlés rendjét ne zavarjuk illetéktelen, pennát nem tűrő bejegyzésekkel, mert ez száműzést jelent a tagok közül. Tartsuk be a rendet, és kulturált közösséget formálva ténykedjünk eme birodalmi ülésen!
KÖSEM a webmiss:)

 

 
Kincstárjegyzék
Itt találod a nagy becsben tartott kincseimet. Rendezett, szép külsejű, bármely témájú lapok kerülhetnek ki. (Csillaggal a kedvenc, link-lánccal az egyéb kategóriájú portálok kerülnek megjelölésre a listában.)Jelentkezni a Dívánban lehet, de nem 100%, hogy kikerül portálod.


LINDA WONDERFUL STORIES YOU?
SG.HU YOU? ROMI YOU?
you? YOU? YOU?
YOU? YOU? YOU?
 
Rendelkezések


BLOGKÉNTI INDULÁS: 2016. JÚN. 19.
SZULTÁNA-RAJONGÓI PORTÁLLÁ ALAKULÁS: 2017. MÁJ. 9.
WEBMISS: KÖSEM
TÉMA: A SZULTÁNA
DESIGN-KÓD: LINDADESIGN
KÓD-ÁTALAKÍTÁS: KÖSEM
DESIGN: KÖSEM

Figyelem! Az oldal nagy részt saját képi-és hanganyagokat tartalmaz, melyek öncélú megosztása saját oldaladon TILOS! Épp ezért, ha szeretnél bármit is elvinni, azt kérd el e-mailben, vagy a Community-ben megadott Instagram ill. Facebook-oldalon!

 
Alattvaló számláló
Indulás: 2017-05-01
 
Vihar vagyok, a perzselő Nap...

Menüpont-frissítések: 3 új modul

Újabb menüpontok a "Szultána" c. rovatban

Sziasztok!

Ma második alkalommal jelentkezem számotokra, ugyanis az oldalon most sem hagytam némi tartalom nélkül a "Szultána" című pontunkat. Ezúttal ismételten 3 új modul került a lapra, melyek az alábbiak szerint találhatók:

 

2017.06.05. 16:43, Kösem

Újabb képek a Galériában + Új design

Galéria frissítés + új külső

Sziasztok!

Tegnap és ma ezer meg egy dolgom volt, ugyanis a galéria képeinek frissítésével szórakoztam, illetve feltettem az új designt az oldalra. Ma újabb kategóriákkal bővítettem a galériát, melyek közt megtalálhatjátok a Murád szultánt alakító Metin Akdülger évekre lebontott fotósorozatait többek között. Íme egy kis ízelítő a feltöltött képek közül:

 

1.) MUHTESEM YÜZYIL-KÖSEM: SZÍNÉSZEK

1/A) METIN AKDÜLGER

    
     

 

 

1/B) PAPARAZZI FOTÓK >> TANER ÖLMEZ ÉS ÖYKÜ KARAYEL NYARALÁSA

    

 

 

1/C) BERK CANKAT

    

    

 

A portál további frissítéseit a "Bővebben"-linkre kattintva találjátok meg.

2017.06.05. 13:19, Kösem

Halálesetek képkockái + új tartalmak az oldalon

Képek a sorozatból: Ahmed szultán, Iskender és Safiye szultána halála + 3 új modul

Sziasztok!

Tegnap folytattam a galéria-feltöltést, illetve a honlap frissítését, és hoztam nektek mára némi újdonságot. A galériánkba 3 új album került,  továbbá az oldal is 3 új tartalommal büszkélkedhet. A képelinkeken keresztül eljuthattok a fő albumba, a linkeken pedig elolvashatjátok az újabb tartalmi elemeket, íme.:

1. MUHTESEM YÜZYIL - KÖSEM: KÉPEK A SOROZATBÓL

1/A) AHMED SZULTÁN HALÁLA

    

 

 

1/B) ISKENDER HALÁLA

    

 

 

1/C) SAFIYE SZULTÁNA HALÁLA

     

 

 

ÚJ MODULPONTOK:

 

 

2017.06.04. 10:56, Kösem

Rengeteg új kép a galériában

Óriási galéria-friss

Sziasztok!

Tudom, egész héten nem volt frissítés az oldalon, de nagyon sok dolgom volt mostanában, így ma jutottam hozzá a frissítések megosztásához. Ezúttal galériánk bővült rengeteg képpel, melyek album-infóit az alábbi felsorolásban illetve képlinkek segítségével találjátok meg.:

1. MUHTESEM YÜZYIL-KÖSEM: SZÍNÉESZEK >> ESRA DERMANCIOGLU

 

    

 

 

2. MUHTESEM YÜZYIL-KÖSEM: SZÍNÉSZEK>>FOTÓSOROZATOK>>BEREN SAAT

DURU REKLÁMFILM-FOTÓSOROZAT

 

    

 

 

3. MUHTESEM YÜZYIL: KÖSEM: SZEREPLŐK>>FARYA SZULTÁNA

 

    

 

A lista többi részét a "Tovább"-link alatt találjátok.

2017.06.03. 16:10, Kösem

Frissítés-csokor

Nagy szabású frissítések az oldalon

Sziasztok!

Tudom, jó ideje nem írtam ki friss hírt, de higyjétek el, hogy rengeteg munkám volt az utóbbi időben, és időm alig volt az oldalra. Ami volt is, abban a kevéske időben egy-két modulnál többre nem jutotta firssítés szempontjából, viszont ma pótoltam hiányosságaimat. Azokkal együtt, melyeket a napokban töltöttem fel tartalommal, összesen 6 új modult hoztam nektek csemegézésképp. Íme a lista:

2017.05.25. 20:01, Kösem