Közhírré tétetik!

"Vihar vagyok, a perzselő Nap, a gyilkos jég, a pusztító özönvíz. Hosszú út áll előttem, szakadékokkal és tajtékzó tengerekkel teli. Jövök, mindennek ellenére. Kösem vagyok."

 

FRISS BEJEGYZÉSEK VÁRHATÓK: MINDEN HÉTVÉGÉN


Televíziós csatornák, ahol jelenleg vetítik a sorozatot:

IZAURA TV: szo-vas 20:00
TV2: csütörtökönként 22:10

 

 

 

 

 

 

 
Nyomok a palotában
 
Fermántekercsek
A Szultána
Eredeti címe: Muhtesem Yüzyil - Kösem
Széria: 1. évad
Csatorna:TV 2, IZAURA TV
Kiadás éve: 2016
Fsz.: Beren Saat, Ekin Koc, Tülin Özen

38. rész:
Ahmed hadjáratra indul, Menekse bevonja Bülbül agát is a kihallgató-játszmába. Cennet észre veszi a szoba falára fúrt lyukat, és jelzi Kösemnek. Menekse lebukik. Dervis a testével védi meg Ahmedet az ellene készülő merénylet elől. Közben a Palotában kezdetét veszi egy kisebb lázadás.

39. rész:
Safiye ismét tőrbe csalja Halimét és egy agával leszúratja, hogy eltüntesse az útjából. Kösem megpróbálja kimenteni a Palotából a hercegeket és Dilrubát. Menekülés közben egy áruló halálra sebezi Mahfiruzét. Safiye elterjeszti Ahmed ál-halálhírét a Birodalom emberei közt. Kösem az éj leple alatt elszökik a Palotából, Zülfikar feltartóztatja az útonállókat.

40. rész:
Kösemet elfogják és Safiye elé vezetik. A kis Mustafát előkészítik a trónra. Safiye selyem zsinór általi halálra ítéli Kösemet, ám az utolsó pillanatban Bülbül aga megmenti a hóhérok karmaiból. Ahmed hazatér, és kíméletlenül leszámol az árulókkal, Safiyét pedig börtönbe vetteti.

 
Díván gyűlése

A Dívánba bárki bekerülhet, aki véleményt szeretne formálni, cserét kérne Birodalmamtól. A gyűlés rendjét ne zavarjuk illetéktelen, pennát nem tűrő bejegyzésekkel, mert ez száműzést jelent a tagok közül. Tartsuk be a rendet, és kulturált közösséget formálva ténykedjünk eme birodalmi ülésen!
KÖSEM a webmiss:)

 

 
Kincstárjegyzék
Itt találod a nagy becsben tartott kincseimet. Rendezett, szép külsejű, bármely témájú lapok kerülhetnek ki. (Csillaggal a kedvenc, link-lánccal az egyéb kategóriájú portálok kerülnek megjelölésre a listában.)Jelentkezni a Dívánban lehet, de nem 100%, hogy kikerül portálod.


LINDA WONDERFUL STORIES SG.HU
MIA YOU YOU? YOU?
YOU? YOU? YOU?
YOU? YOU? YOU?
 
Rendelkezések


BLOGKÉNTI INDULÁS: 2016. JÚN. 19.
SZULTÁNA-RAJONGÓI PORTÁLLÁ ALAKULÁS: 2017. MÁJ. 9.
WEBMISS: KÖSEM
TÉMA: A SZULTÁNA
DESIGN-KÓD: LINDADESIGN
KÓD-ÁTALAKÍTÁS: KÖSEM
DESIGN: KÖSEM

Figyelem! Az oldal nagy részt saját képi-és hanganyagokat tartalmaz, melyek öncélú megosztása saját oldaladon TILOS! Épp ezért, ha szeretnél bármit is elvinni, azt kérd el e-mailben, vagy a Community-ben megadott Instagram ill. Facebook-oldalon!

 
Alattvaló számláló
Indulás: 2017-05-01
 
Vihar vagyok, a perzselő Nap...

Új külső + galériafrissítés

Új design Ekin Koc-csal + 2 új album a galériában

Sziasztok!

Nos, igen, ahogy látjátok, nagy nehezen csak összetákoltam az új külsőt az oldalra. Most színei a szürkés és aranyos árnyalatokat vegyítik, főkaraktere pedig Ekin Koc, aki Ahmed szultánt alakítja a sorozatban. Remélem, tetszik az új külső, mivel rengeteg dolgom volt vele. A másik az, hogy a Galéria is frissült két új albummal, méghozzá Alma Terzic a szereplője, aki a 2. évadban Kösem kincstárnokát, Esther asszonyt alakítja. Íme pár kép ízelítőnek.:

MUHTESEM YÜZYIL - KÖSEM: SZÍNÉSZEK > 2. ÉVAD SZÍNÉSZEI > ALMA TERZIC

    

 

MUHTESEM YÜZYIL - KÖSEM: SZEREPLŐK > ESTHER ASSZONY

    

2017.06.25. 23:04, Kösem

Pici friss

Apró friss: újabb forgatási képek sora a galériában

Sziasztok!

Hétvégére tekintettel most egy nagyon apró frissítést hoztam nektek, mivel a portál új kinézetének megszerkesztésével bíbelődök már napok óta. Ez a frissítés pedig a galériába került fel, méghozzá a "Kösem a kulisszák mögött" c. albumba. A képtár 26 új fotót tartalmaz, melyek ezúttal a 2. évad forgatásának pillanatait mutatja be nektek. Íme egy kis ízelítő a képsorozatból.:

 

MUHTESEM YÜZYIL - KÖSEM: ROMÓCIÓS ÉS EGYÉB KÉPEK > VEGYES KÉPEK > KÖSEM A KULISSZÁK MÖGÖTT

    

 

2017.06.24. 14:59, Kösem

Újabb képek a Galériában

Rengeteg új kép a Galériában

Sziasztok!

Ma meghoztam az oldalfrissítések második részét, méghozzá egy nagy csokor képet, melyeket nemrég töltögettem fel a galáriába. Ahogy a bejegyzés címénél a címkék is mutatják, ma az 1. és 2. évad színészeiről hoztam nektek frisseket, sőt a Paparazzi fotók között találkozhattok Kadir Dogulu esküvői fotóival is, ugyanis a Szultána egyik leghelyesebb pasija bizony sokak bánatára nős férfi, a felesége Neslihan Atagül. Íme egy kis ízelítő a képcsokrokból.:

1. MUHTESEM YÜZYIL - KÖSEM: SZÍNÉSZEK > 1. ÉVAD SZÍNÉSZEI

1./A) ERKAN KOLCAK KÖSTENDIL

    

 

1./B) KADIR DOGULU

    

 

2. MUHTESEM YÜZYIL- KÖSEM: SZÍNÉSZEK > 2. ÉVAD SZÍNÉSZEI

2./A) ASLI TANDOGAN

    

 

2./B) LEYLA FERAY

    

A többi frissítést a Bővebben-linkre kattintva találjátok meg. :)

2017.06.17. 21:23, Kösem

Újabb képkavalkád a Galériában

Új képek ismét

Sziasztok!

Elérkeztünk újra a hétvégéhez, és ezzel első friss-csokrunkhoz is. Ezúttal ismételten képek sokaságát hoztam el nektek a sorozat szereplőiről, illetve a szereplőket megformáló színészekről. Az első fele az éremnek, hogy bizony a kulisszák mögött nincs olyan, hogy utálat, ellenségeskedés, a színészek nagyon jól elszórakoznak egymással. Amint ez látható lesz, példának okáért az első szériában Naiát alakító Anastasia Tsilimpiou-t is imádják gyermekszínész kollégái, a kicsi Alihan Türkdemir és a Dilrubát gyerekként életrekeltő Melisa Ilayda Özcanik. Ugyanígy a felnőtt színművészek közös selfie-vel mutatták meg azt is, hogy bizony szoros barátságok alakultak ki az egyes kollégák között. Íme a képek:

MUHTESEM YÜZYIL- KÖSEM: PROMÓCIÓS ÉS EGYÉB KÉPEK > VEGYES KÉPEK > KÖSEM A KULISSZÁK MÖGÖTT

    

 

Továbbá bővítettem egy albummal a képtárunkat, melybe a 2. évadban, az Atike szultánát alakító Ece Cesmiogluról töltöttem fel képeket. Továbbá bővült három további albumunk is, melyek Ayse, Atike és Gevherhan szultánák fotóit rejtik magukban. Íme ezekből is néhány kép ízelítőképp.:

 

1. MUHTESEM YÜZYIL - KÖSEM: SZÍNÉSZEK > ECE CESMIOGLU

    

 

2. MUHTESEM YÜZYIL - KÖSEM: SZEREPLŐK

1/A) AYSE SZULTÁNA

    

 

1/B) ATIKE SZULTÁNA

   

 

1/C) GEVHERHAN SZULTÁNA

   

2017.06.16. 21:10, Kösem

Magazin-és Paparazzi képek a Galériában

Magazin-és Paparazzi képek: Nurgül Yesilcay vs. Beren Saat

Sziasztok!

Meghoztam a hétvégi frissítések második felét, mely ezúttal egy Nurgül Yesilcayról és Beren Saatról készített képsorozatot tartalmaz. Nurgülről még tavaly, év végén, az ezév januári Be Style nevű török újság fotósai készítettek 9 káprázatos képet, melyeket közzé is tettek több oldalon, én viszont elhoztam nektek ezeket. Íme néhány fotó ízelítőnek a képsorozatból:

    

Továbbá a tavalyi év nem telt eseménytelenül az alig 3 éve férjezett Beren Saat esetében sem, ugyanis paparazzik hada kapta lencsevégre augusztusban, amint férjével, Kenan Doguluval a Bodrum Reptéren sétálgatott, illetve valahonnan jól megrakodva érkezett meg óriási pakkokkal. Erről a pillanatról 12 képet töltöttem fel a galériába, melyekből szintén hosztam egy kis ízelítőt.:

    

 

2017.06.11. 21:20, Kösem
 

 

 

 

 


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!