Közhírré tétetik!

"Vihar vagyok, a perzselő Nap, a gyilkos jég, a pusztító özönvíz. Hosszú út áll előttem, szakadékokkal és tajtékzó tengerekkel teli. Jövök, mindennek ellenére. Kösem vagyok."

 

FRISS BEJEGYZÉSEK VÁRHATÓK: MINDEN HÉTVÉGÉN


Televíziós csatornák, ahol jelenleg vetítik a sorozatot:

IZAURA TV: szo-vas 20:00
TV2: csütörtökönként 22:10

 

 

 

 

 

 

 
Nyomok a palotában
 
Fermántekercsek
A Szultána
Eredeti címe: Muhtesem Yüzyil - Kösem
Széria: 1. évad
Csatorna:TV 2, IZAURA TV
Kiadás éve: 2016
Fsz.: Beren Saat, Ekin Koc, Tülin Özen

38. rész:
Ahmed hadjáratra indul, Menekse bevonja Bülbül agát is a kihallgató-játszmába. Cennet észre veszi a szoba falára fúrt lyukat, és jelzi Kösemnek. Menekse lebukik. Dervis a testével védi meg Ahmedet az ellene készülő merénylet elől. Közben a Palotában kezdetét veszi egy kisebb lázadás.

39. rész:
Safiye ismét tőrbe csalja Halimét és egy agával leszúratja, hogy eltüntesse az útjából. Kösem megpróbálja kimenteni a Palotából a hercegeket és Dilrubát. Menekülés közben egy áruló halálra sebezi Mahfiruzét. Safiye elterjeszti Ahmed ál-halálhírét a Birodalom emberei közt. Kösem az éj leple alatt elszökik a Palotából, Zülfikar feltartóztatja az útonállókat.

40. rész:
Kösemet elfogják és Safiye elé vezetik. A kis Mustafát előkészítik a trónra. Safiye selyem zsinór általi halálra ítéli Kösemet, ám az utolsó pillanatban Bülbül aga megmenti a hóhérok karmaiból. Ahmed hazatér, és kíméletlenül leszámol az árulókkal, Safiyét pedig börtönbe vetteti.

 
Díván gyűlése

A Dívánba bárki bekerülhet, aki véleményt szeretne formálni, cserét kérne Birodalmamtól. A gyűlés rendjét ne zavarjuk illetéktelen, pennát nem tűrő bejegyzésekkel, mert ez száműzést jelent a tagok közül. Tartsuk be a rendet, és kulturált közösséget formálva ténykedjünk eme birodalmi ülésen!
KÖSEM a webmiss:)

 

 
Kincstárjegyzék
Itt találod a nagy becsben tartott kincseimet. Rendezett, szép külsejű, bármely témájú lapok kerülhetnek ki. (Csillaggal a kedvenc, link-lánccal az egyéb kategóriájú portálok kerülnek megjelölésre a listában.)Jelentkezni a Dívánban lehet, de nem 100%, hogy kikerül portálod.


LINDA WONDERFUL STORIES SG.HU
MIA YOU YOU? YOU?
YOU? YOU? YOU?
YOU? YOU? YOU?
 
Rendelkezések


BLOGKÉNTI INDULÁS: 2016. JÚN. 19.
SZULTÁNA-RAJONGÓI PORTÁLLÁ ALAKULÁS: 2017. MÁJ. 9.
WEBMISS: KÖSEM
TÉMA: A SZULTÁNA
DESIGN-KÓD: LINDADESIGN
KÓD-ÁTALAKÍTÁS: KÖSEM
DESIGN: KÖSEM

Figyelem! Az oldal nagy részt saját képi-és hanganyagokat tartalmaz, melyek öncélú megosztása saját oldaladon TILOS! Épp ezért, ha szeretnél bármit is elvinni, azt kérd el e-mailben, vagy a Community-ben megadott Instagram ill. Facebook-oldalon!

 
Alattvaló számláló
Indulás: 2017-05-01
 
A Szultána: 1. évad 43.-53. rész

A teljes méretű képhez kattints ide

 

43. RÉSZ:

Halime elkíséri fiát büntetésének színhelyére. Handan észre veszi Bülbül agát Ahmed szobája előtt, és számon kéri a szultánt, mi okból bocsájtott meg neki. Bülbült lefokozzák büntetésül, Haci aga pedig mindent elkövet, hogy megkeserítse az egykori főaga életét. Kösem a hárem füle hallatára száll vitába Cennettel, mely kisebb zúgolódást vált ki a lányok között. Halime beszél Kösemmel.

 

 

44. RÉSZ:

Kösem megbeszélésre megy az Incili Kirskbe Mehmet Giray-jal, aki elmondja neki, hogy valaki végezni akart vele. A megüresedett nagyvezíri posztra Ahmed, Dervist jelöli ki, mely nem tetszik a hataloméhes Kuyucu Muradnak, és tudatja a hírt később Kösemmel. Halime mindent elkövet, hogy láthassa Mustafát, ám Handan nem engedi neki. Ahmed hajót farag Mustafának.

 

 

45. RÉSZ:

Halime továbbra is mondent megtesz annak érdekében, hogy Kösem alá ásson, melyet Menekse segítségével vitet véghez. Eycant megtámadják a fürdőben, ám ő végez támadójával. Kösem megkegyelmez szolgálójának, Melekit pedig magához veszi. Handan magához hívatja Kösemet. Dervis meghozza első fővezíri intézkedését, mely nem tetszik Kuyucu Muradnak. Kösem találkozik Reyhan agával, aki mindent kitálal Ahmed apjának halálával kapcsolatban a fiatal szultánának.

 

 

46. RÉSZ:

Bülbül élete pokollá változik a háremben, Haci aga pedig egy percet sem hagy ki, hogy nem piszkálja őt. Hümasah szultána megérkezik a Palotába. Nasuh aga kenyérbe sütött levelekkel értesíti Safiye szultánát a Palotában zajló eseményekről. Iskender nyomozásba lendül a furcsa eset kapcsán, és rájön a titokra. Kösem már az első adandó alkalommal összetűzésbe kerül Hümasah szultánával indokolatlan távolléte miatt.

 

 

47. RÉSZ:

Hümasah meglátogatja a Kiskulesiben anyját, és felrója neki a múltbéli sérelmeit. Selahaddin Dede beszél Bülbüllel, akinek elmondja, hogy Safiye fia nem halt meg, sőt mi több nem más ő, mint Iskender aga. Handan leleplezi a titkát Haci aga előtt, aki meglepődik a hír hallatán. Kösem összeszólalkozik Handannal, ami miatt a Valide leüti egy fermántartóval. Az eset szemtanuja Hümasah szultána lesz, aki ezúttal Ahmedre bízza Handan sorsát.

 

 

 

48. RÉSZ:

Kösem a baleset után rosszullétre panaszkodva ébred, ám kiderül, hogy az oka egy újabb terhesség. Mehmet Girayt kilovaglás közben lenyilazzák. Ahmed és Dervis álruhában kimegy a piacra, ahol a szultán szembesül fővezíre igazi arcával. Zülfikart megmérgezik, ám Hümasah szultána időben érkezik, hogy megmentse a halál torkából az agát.  Selahaddin Dedét holtan találják.

 

 

49. RÉSZ:

Ahmed bemegy az éj leple alatt Dervishez, hogymegölje, de a lálek nem viszi rá mégsem. Handant egyre jobban kínozza a bűntudat és a pasa iránti érzelmeinek feltörekvése. Kösem elmondja Ahmednek, hogy ismét babájuk lesz. Hümasah megtudja, hogy Iskender a testvére. Handan szerelmet vall Dervisnek.

 

 

50. RÉSZ:

Ahmed összehívja a déli ima előtt a dívánt, ő maga bíbor kaftánban vesz részt az ülésen. Handan továbbra sem találja helyét. Ahmed felrója dervisnek elkövetett bűneit, majd a pasa kérésének eleget téve saját kezével végez vele. Handan kiborul a halálhír hallatán. Halime ármánykodásba kezd a Valide ellen. Hümasah és Safiye szultána szevezkedésbe kezd Kösem ellen.

 

 

51. RÉSZ:

Hümasah szultána meglátogatja a mérgezési kísérlet után lábadozó Zülfikart. Safiye megkéri Iskendert, vegye le a lábáról a bilincset. Ahmed utána jár a Validéjáról és Dervisről terjengő pletykáknak. Handan bezárkózik a szobájába, és megmérgezi magát. Hümasah újabb alkalmat talál, hogy belekössön Kösembe.

 

 

52. RÉSZ:

Haci aga magába roskad Handan szultána halála miatt. Ahmed Hümasah szultánát nevezi ki Valide szultánának, mely hatalmát kihasználva a szultána máris intézkedéseket hoz. Ahmed ideiglenesen a Könnyek Palotájába megy, hogy felejtsen. Kösem szembe száll Hümasah-val, aki újabb hadi cselt eszel ki a szultána Palotától való távol tartására. Kösemet a Régi Palota felé menet útonállók elrabolják.

 

 

53. RÉSZ:

Halime továbbra is mindent elkövet, hogy láthassa Mustafát, ám Hümasah megtiltja neki. Kösem eltűnése futótűzként terjed el a Palotában, Ahmed meglátogatja nagyanyját a Kiskulesiben. Hümasah magához költözteti Osman és Mehmet hercegeket. Kösem megpróbál megszökni a fogságból, ám fogva tartója megakadályozza. Ahmed Kösem keresésére indul, Iskender megsérül a kimentő akció során.

 

 

 

 

 


A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******